RÓLUNK – CRYONIQ

CRYONIQ LTD. – PRÉMIUM KRIOTERÁPIA GYÁRTÓRÓL

RÓLUNK

A CRYONiQ gyökerei a krioterápiás üzletágban egészen 2011-ig nyúlnak vissza, amikor a cégalapítók először kezdtek el foglalkozni a kriokamrák beszerelésével és műszaki támogatásával. Azóta a cég számos mérföldkövet ért el, amelyek közül is a legfontosabb az volt, amikor 2016-ban krioterápia gyártóvá váltunk. Mindezt a visszajelzéseknek és az ügyfeleinkkel és partnereinkkel folytatott konstruktív eszmecserének köszönhetjük, akik arra ösztönöztek bennünket, hogy a cég irányvonalát a saját termékeink gyártása felé tereljük.

Ma a CRYONiQ irodái az Egyesült Királyságban találhatók, európai gyártással és támogató csapattal az Egyesült Államokban. Utunk során mindig hűek voltunk alapvető értékeinkhez és azon törekvéseinkhez, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek állandó innováció alatt, a legmagasabb gyártási minőségi szabványoknak, a megbízhatóságnak és a szolgáltatási minőségnek feleljenek meg.

TERMÉK

Zászlóshajó termékünk a CRYO XC™ – egy Termikus Kontrasztú Krioterápiás kamra. A CRYO XC™ tervezését, építését, összeszerelését és szigorú házon belüli tesztelését saját termékfejlesztő csapatunk végezte. Büszkék vagyunk arra, hogy a CRYO XC™-et a legmagasabb megbízhatósági pontszámmal jelölték meg krioterápiás termékek széles portfóliójával rendelkező partnereink.

PARTNEREK ÉS ÜGYFELEK

Megbízható partnerekkel és forgalmazókkal törekszünk a partnerségre, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat olyan szakemberek és műszaki szakértők kezeljék, akik tapasztalatuknak köszönhetően a lehető legjobb szolgáltatást tudják nyújtani a vevőknek és a használóknak.

Szolgáltatásunk részét képezi partnereink átfogó támogatása annak érdekében, hogy a lehető legjobb körülményeket hozzuk nekik létre a sikerhez. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélszolgálatra és a technikai támogatásra ,mivel arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára kivételes minőségű és biztonságos eljárást támogató termékeket értékesítsünk.

Az ügyfelek gyakori megkeresése alapján, legtöbbször a krioterápiás vállalkozás elindításával kapcsolatos támogatásról, valamint a krioterápiás üzleti tervek elkészítéséről, a krioberendezések finanszírozásáról és a különböző beszállítók elérhetőségeiről szeretnének többet megtudni. Mindent megteszünk azért, hogy támogatást és tanácsot nyújtsunk ezekben a témákban, ahogy másokban is.

Szeretnénk megköszönni klienseinknek és partnereinknek a belénk fektetett bizalmat, mi továbbra is keményen fogunk dolgozni.

CRYONiQ Ltd.

CRYONiQ krioterápiás gyártó igazgatója egy koreai palota előtt

Co-CEO @ CRYONiQ
pbm@cryoniq.com

Krioterápiás gyártó igazgatója láthatár előtt Perth-ben, Ausztráliában

Co-CEO @ CRYONiQ
tm@cryoniq.com

Krioterápiás termékgyártó igazgatója egy krioközpont előtt Altrinchamben

Director of CRYONiQ UK Ltd.
alastair.down@cryoniq.com

CRYONiQ Helpline

In case of Any Questions about Quality Control & Certification & Standards of Quality please contact us on support@cryoniq.hu