CRYO XC™ kioterápiás kamra antracitszürkében nyomás alatti rendszerrel
CRYO XC™ krioterápiás kamra antracitszürkében nyomás-mentes rendszerrel

FOLYÉKONY NITROGÉN SZÁLLÍTÓK KRIOTERÁPIA

A folyékony nitrogént mint elsődleges hűtőközeget használó kriokamrák és kriogén berendezések működtetésének fontos szempontja a megfelelő folyékony nitrogénszállító megtalálása. Ezért fontos, hogy olyan komoly partnerekkel dolgozzunk együtt, akik képesek kielégíteni a megrendelő igényeit, akár a lokalizált krioterápiához használt kisebb térfogatú folyékony nitrogénre van szükség, akár az egész testes krioterápiás kamráknál alkalmazott nagyobb kapacitású palackokra.

A kriokamrát üzemeltetni kívánó legtöbb embernek nem kell sokáig keresnie, hogy helyi folyékony nitrogénszállítót találjon, mivel a folyékony nitrogént gyakran használják más területeken is, például a hűtés, hegesztés és gépek területén. Viszont fontos a megfelelő árajánlat megtalálása a folyékony nitrogénre, hogy a kriokamra üzemeltetése a lehető legköltséghatékonyabb legyen.

Íme néhány fő beszállító, akikkel vállalatunk a CRYONiQ és partnereink bizonyos piacokon együttműködnek:

Minden márkalogó szerzői joggal rendelkezik és kizárólag az érintett cégek tulajdonát képezik

Folyékony nitrogén szállító Ausztráliában
Air Liquide folyékony nitrogén szállító
Linde folyékony nitrogén szállító
Praxair amerikai folyékony nitrogén szállító
SIAD folyékony nitrogén szállító

CRYONiQ segélyvonal

Ha bármilyen kérdése van a minőség-ellenőrzéssel és a tanúsítással, valamint a minőségi szabványokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk a következő telefonszámon support@cryoniq.hu