MIÉRT A CRYONIQ

MIÉRT VÁLASSZA A CRYONIQ-OT ÉS KIK VAGYUNK

Kezdetben a CRYONiQ hidegterápiás kamrák viszonteladásával, beszerelésével és szervizelésével foglalkozott, mindez főként európai piacokon, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Görögországban és az Egyesült Királyságban volt jelen.

Mikor az értékesítéseinkkel és telepítéseinkkel mérföldkőhöz érkeztünk, úgy találtuk, előnyösebb lenne, ha saját tervezésű kriokamráinkat kínálnánk eladásra, saját feltételeink szerint, jobb szolgáltatási lehetőségekkel és saját minőségi szabványainkkal.

Elhatároztuk, hogy krioterápiás berendezésgyártóvá válunk, mert ez volt az egyetlen lehetőség arra, hogy felállítsuk saját iparági szabványainkat. Azóta a piac egyre versenyképesebbé vált és számos új krioszauna gyártó jelent meg a színen.

EZEK AZOK A TÉNYEK ÉS SZABVÁNYOK, AMELYEKET A CRYONIQ ALKALMAZ:

RÓLUNK

A CRYONiQ 2 fős kiskereskedelmi vállalatként indult és 4 év alatt 30 fős kriogyártó céggé alakult. 2016-ban kezdtük meg kriokamráink gyártását.

NAPI MŰKÖDÉS

Ügyfeleink napi szükségleteinek jobb megértése érdekében több krioközpontot is üzemeltetünk.

CRYO XC™ krioterápiás egység antracitszürke külsővel és fekete belsővel
Részletes CRYONiQ krioterápiás központ felülről

ÜZLETI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

BIZTONSÁGI SZABVÁNYOK

Szorosan együttműködünk partnereinkkel és nitrogén szállítóinkkal annak érdekében, hogy ne csak a krioterápiás üzletágon belüli biztonsági előírásokat tartsuk be, hanem a meglévő szabványok összeállításán, felülvizsgálatán és javításán is dolgozzunk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A szolgáltatás iránti elkötelezettségünk a műszaki problémákra adott azonnali válaszadáson alapul. Ha bármilyen probléma felmerül, gondoskodunk arról, hogy a problémát hamar orvosolják és arról is, hogy a probléma a jövőben semmilyen más gépben ne jelentkezzen.

TERMÉK ÉLETTARTAM

Az összes kriokamránkat és egyéb termékünket úgy gyártjuk, hogy kiállják az idő próbáját. A legelső krioszaunáink 2016-ban kerültek piacra és a mai napig fantasztikusan teljesítenek.

Animált CRYO XC™ krioszauna a CRYONiQ termelést képviselve
Animált kép a CRYONiQ termelési irodákat képviselve

GYÁRTÁSI FOLYAMAT

A kezdetektől fogva kriokamra gyártásunk fő célja, megbízható termékek kínálata minimális állásidővel. Tisztában vagyunk vele, hogy a piac tele van számos gyártási és szolgáltatási megközelítéssel, a mi megközelítésünk a biztonság és a megbízhatóság biztosítása.

MEGBÍZHATÓSÁG

A CRYO XC™ a piacon lévő 7 versenytárs közül a legmagasabb megbízhatósági pontszámmal rendelkező krioszaunaként lett megjelölve (2018. 8.).

ELŐREGONDOLKODÁS

Termékeink fejlesztésén nap mint nap dolgozunk. A krio lehetséges hatása.

ELJÁRÁSMINŐSÉG

Kriokamráink a legjobb minőségű krioterápiás kezelést biztosító krioszaunaként lettek megjelölve. A krioterápiás kamrák ezen fontos szempontját gyakran figyelmen kívül hagyják.

Fekete CRYO XC™ krioszauna jobb oldali orientációval
Nyolc CRYO XC™ kriokamra körben

PARTNEREINK

Olyan cégekkel törekszünk partneri kapcsolatokra, amelyek ügyfélközpontúak és képesek a miénkhez hasonló, azonos vagy kiterjesztett szolgáltatást nyújtani.

CÉLUNK

Végső célunk, hogy a lehető legjobb kriokamrát kínáljuk és egy hosszú távú, ügyfélközpontú és innovatív üzletet építsünk ki.

CRYONiQ segélyvonal

Segítségre van szüksége valami másban?
Lépjen kapcsolatba velünk.