EGÉSZ TESTES KRIOTERÁPIA A CRYO XC™-BEN

CRYO XC™ krioterápiás egység antracitszürke külsővel és fekete belsővel

A KRIOKAMRÁRÓL – KRIOSZAUNA CRYO XC™

A krioszaunának is nevezett kriokamra egy olyan innovatív eszköz, amely rendkívül hideg hőmérséklet mellett egész testes krioterápiás kezeléseket biztosít. A kriokamra / krioszauna a kriogén kamraterápia egyik legszélesebb körben alkalmazott formája lett. Népszerűsége a sport, az egészség és a wellness számos területén megnőtt. A kriokamra használatával ma már módunk van arra, hogy serkentsük a szervezet gyorsabb felépülését, csillapítsuk a fájdalmat, csillapítsuk a gyulladást, növeljük a mobilitást, erőt, rugalmasságot, javítsuk az állapotot számos autoimmun betegség esetén, fokozzuk a bőr kollagén termelését és a zsírlerakódás csökkentését. Ezeket a kívánt hatásokat úgy éri el, hogy kihasználja a krioszaunában uralkodó -110°C és -160°C közötti szélsőséges hőmérsékleti körülményeket.

HOGYAN MŰKÖDIK

A rendszer összekeveri a folyékony nitrogén gőzeit a levegővel, hogy rendkívül alacsony hőmérsékletet biztosítson a kriokabinban. A kezeléssorozat megkezdése előtt előhűtjük a Krioszaunát – Kriokamrát az alapértelmezett hőmérsékletre, miután az egység befejezte a vendég kriokabinjának előhűtési folyamatát, a berendezés készen áll a kezelésekre. A krioterápiás kezelés alapértelmezett hőmérséklete, a működési módtól függően, -110°C és -160°C / -166°F és -260°F között van. Az eljárás hossza 2 és 3,5 perc között mozog. A kezelés során a beállítások és a módok bármikor módosíthatók, amennyiben a kliens alacsonyabb hőmérsékletet vagy rövidebb/hosszabb kezelést kér.

Fekete CRYO XC™ krioszauna jobb oldali orientációval
Callum Smith profi ökölvívó CRYO XC™ krioszauna előtt

MILYEN HATÁSAI VANNAK AZ EGÉSZ TESTES KRIOTERÁPIÁNAK?

Működés közben a rendkívül hűvös levegő gyorsan lecsökkenti a bőr hőmérsékletét, amelyre a szervezet az érszűkület folyamatának beindításával reagál. Az érszűkület a szervezet védekező reakciója e szélsőséges környezettel szemben. Amint a kezelés és a hideg stimuláció véget ér, beindul az értágító folyamat, ami lehetővé teszi, hogy a vér teljesen visszatérjen azokra a területekre, ahonnan előtte kiszorult. Amint a vendég kilép a krioszaunából, endorfinok rohamát érezheti, amely akár 4 órán keresztül is tarthat, valamint azt, hogy megnövekedett a véráramlás a végtagokban.

CRYONiQ segélyvonal

Ha bármilyen kérdése van a minőség-ellenőrzéssel és a tanúsítással, valamint a minőségi szabványokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk a következő telefonszámon support@cryoniq.hu