CRYO XC™ krioterápiás egység antracitszürkében egyedül állva középen
CRYO XC™ Plus krioterápiás egység feketében egyedül állva középen
Fekete CRYO LC lokalizált krioterápiás berendezés

MINŐSÉG ELLENŐRZÉS

A CRYONiQ csapata az első naptól kezdve minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, ez a mai napig a fő hajtóerő vállalatunk számára. A CRYONiQ mindig rendelkezésére áll, hogy megválaszolja a krioterápiás berendezéseinkkel kapcsolatos kérdéseit, vagy segítséget nyújtson a beszerelésnél, a karbantartáshoz és/vagy a hibaelhárításhoz.

CRYONIQ GYÁRTÓI GARANCIA

A CRYONiQ által kínált összes krioterápiás berendezés 24 hónapos gyártói garanciával rendelkezik az alkatrészekre (bizonyos piacokon Szervizgarancia), amely kérésre meghatározott áron meghosszabbítható. Ügyfeleink számára ez kényelmet és egyszerűséget, valamint megbízható működést tesz lehetővé, mivel csapatunk minden meghibásodást vagy üzemzavart elhárít.

TECHNIKAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

A CRYONiQ műszaki csapata mindig elérhető. A CRYONiQ berendezéseknél fellépő műszaki problémák esetén, lehetőségünk van bizonyos problémák távolról történő diagnosztizálására és javítására. Mindegyik eszköz csatlakoztatható Wi-Fi-n keresztül, így technikusaink távolról is láthatják a problémát és sokkal gyorsabban reagálhatnak. A válaszadás ideje nagyon rövid (néhány órán belül rajta vagyunk az ügyön és készen állunk a segítségnyújtásra). Az értékesítés utáni szolgáltatást a CRYONiQ, valamint partnereink kínálják. Kattintson a továbbiakért.

EGÉSZ TESTES KRIOTERÁPIA KÉPZÉS

Cégünk prioritása a megfelelő működés és a vendégek biztonsága. Éppen ezért a gépkezelő képzés mindig szerves része a CRYONiQ-tól vagy partnereinktől történő vásárlásnak. A képzés során a műszaki mérnök különféle alapvető biztonsági intézkedéseket mutat be, amelyeket be kell tartani. A nitrogén töltés, a krioberendezés működése, a kezelő jelenlétének fontossága az eljárások alatt, csak néhány a számos témaköreink közül. A tanfolyam során kérdéseket lehet feltenni a működéssel kapcsolatban.

KRIOTERÁPIÁS BERENDEZÉSEK BESZERELÉSE

Termékeink, a CRYO XC™ vagy a Cryopol CRYO LC megvásárlásával ügyfeleink egy olyan nemzetközi csapat tapasztalatát élvezhetik, amely több mint 650 egész testes krioterápiás berendezést szállított és telepített 33 piacon, szabványosított megközelítéssel a gyártás, szállítás, biztonság és tanúsítás terén.
Saját műszaki személyzetünk, beleértve partnereinkét is, gondoskodik arról, hogy minden telepítés zökkenőmentesen és kényelmesen zajlódjon le és minden biztonsági előírásnak megfeleljen.

CRYONiQ segélyvonal

Ha bármilyen kérdése van a minőség-ellenőrzéssel és a tanúsítással, valamint a minőségi szabványokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk a következő telefonszámon support@cryoniq.hu